Freelancing

Maak kennis met freelancing

VOORDELEN


- Een medewerker enkel wanneer nodig

- Halve of volle dagen

- Aaneensluitende of losse dagen

- Korte of langere termijn

- Veelzijdig in te zetten

- Factuurbedrag is de enige kost

- Geen administratieve rompslomp

- Geniet van verlof terwijl klanten 

   bediend blijven

- ...

Als freelancer werk ik op facturatie

Nota: Verkies je een loondienstcontract, dan is dit bij uitzondering te bespreken. 


Dagen worden vastgelegd lang op voorhand of last-minute, volgens jouw wens en mijn beschikbaarheid. Dat kan tot 3 dagen in de week zijn voor langere opdrachten of een kortere tijd voltijds. Ook halve dagen zijn een mogelijkheid.


Op die manier kan je mij inschakelen op momenten dat het jou nodig lijkt.


Er komen geen vakantiegeld, maaltijdcheques en al die andere extra's bijkijken. Het factuurbedrag is de enige kost.


Mijn hoofdsector is toerisme, al sinds 1993, met de laatste 13 jaar vooral reisbureaus. Administratieve correctheid is er, naast uitstekend klantcontact, zeker een must. Uiteraard zijn ook functies buiten de sector mogelijk. 


Als freelancer pas ik mij snel aan in nieuwe werkomgevingen en bovendien leer ik graag bij. Thuiswerk en weekendwerk kan ook.


Een nota hierbij: Schoolvakanties vullen lang op voorhand met reisbureauvervangingen, dus elk jaar zijn een aantal periodes al snel ingenomen door vaste klanten. Buiten de schoolvakanties is er meestal wel speling in beschikbare dagen.


Kan een freelancer met mijn profiel interessant zijn voor jouw West- of Oost-Vlaams bedrijf


Neem dan zeker contact op via freelance@mariaheirman.be.


En sluit mijn profiel niet aan bij wat je zoekt, weet dan dat er in heel veel sectoren freelancers aan het werk zijn.

Tips & Tricks

Wees er snel bij


Schoolvakanties zijn ook voor anderen een periode van verlof. Wees er dus snel bij om jouw data vast te leggen om te vermijden dat er geen beschikbaarheid is voor jouw vervanging. 


Neem een optie


Ben je nog niet zeker of je een vervanger of extra hulp nodig zal hebben? Neem toch een optie. Zo heb je een backup als de opdracht effectief moet doorgaan en riskeer je niet te laat te zijn om vervanging te boeken. 


First come, first served principe


Is er reeds een optie op eenzelfde of overlappende opdrachtperiode als die van jou dan neem ik contact op met de eerste optiehouder om na te gaan of er al een definitieve beslissing kan worden genomen. Indien niet, dan kan ik jouw kantoor in optie plaatsen.


Een bevestiging is pas erkend als mijn offerte en voorwaarden ondertekend worden terug gezonden. De datum, en indien van toepassing ook het tijdstip, van ontvangst van de ondertekende offerte bepaalt dan de voorrang.